Jaarverslag 2019; goed, maar kan beter.

februari 22, 2020

Vandaag publiceren wij het jaarverslag van de stichting over 2019. Het was een goed jaar, waarin we in alle opzichten zijn gegroeid. We hebben echter niet al onze doelen behaald en zien nog veel ruimte voor verbetering. Toch overheerst het positieve gevoel. We hebben een aantal prachtige projecten gesteund vanuit de stichting.

Met de stichting hebben we dit jaar bijna €5.200,00 opgehaald, een prachtig bedrag. Het was niet de gehoopte €6.000,00, maar wel weer een flinke groei ten opzichte van 2018. Toen bleef de teller steken rond €4.000,00.

Vooral qua naamsbekendheid willen we nog wat verder groeien. Tevens moeten we ook onze zichtbaarheid verhogen, meer laten zien waar we mee bezig zijn, welke opdrachten we uitvoeren en welke resultaten we boeken. Daar zit voor de komende jaren ook de uitdaging.

Waar we het vorig jaar werkten met een redelijk standaard strategievorming in het jaarverslag, hebben we het dit jaar anders aangepakt. We zijn gebruik gaan maken van het OGSM model. Dit helpt ons, hopen we, om wat duidelijkere doelen te stellen en daar ook meetbare strategieën aan te koppelen. Zo hopen we een volgende stap te gaan zetten.

Lees het jaarverslag 2019 gerust door en indien er vragen zijn, neem gerust contact met ons op. Ook komend jaar willen we ons weer inzetten voor een betere wereld en dat doen we graag met het bedrijfsleven.

De koala kreeg het eind 2019 zwaar te voortduren door hevige bosbranden in Australië.