Vrijwilliger worden?

Wil jij jezelf als vrijwilliger verbinden aan de stichting? Door bijvoorbeeld als adviseur organisaties te helpen op het gebied van kwaliteitsmanagement? Neem dan contact met ons op. Dat kan via het telefoonnummer 06-2825 1523 of e-mail; w.bijlsma@knowledgefornature.nl.

Gezocht: vrijwillige Adviseur Kwaliteitsmanagement

Wie zijn wij
In een wereld waar de natuur onder steeds meer druk komt te staan, willen wij als stichting een verschil maken. Wij geloven dat al het leven op aarde het recht heeft op een veilige leefomgeving en zetten ons daarom in voor het beschermen van de natuur.

Dit doen we samen met bedrijven door het creëren van win-win situaties. Wij helpen bedrijven zich verder te ontwikkelen in ruil voor een donatie aan onze stichting. De donatie investeren wij in projecten die zich inzetten voor het beschermen van de natuur en haar bewoners. We streven hiermee naar een betere balans tussen de mens, de economie en de natuur.

Omdat de vraag blijft toenemen hebben wij ruimte voor een Adviseur Kwaliteitsmanagement.

 

Wat ga je doen
Jij als Adviseur Kwaliteitsmanagement zult ondersteuning bieden aan de vraag van onze klanten t.a.v. kwaliteit- en procesmanagement. Meestal help je organisaties met het neerzetten van een praktisch kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de ISO 9001:2016 norm.

♦ Je neemt de organisatie mee in het belang van kwaliteitsmanagement;

♦ Je helpt bij de inrichting van het kwaliteitsmanagementsysteem, vaak in scienta;

♦ Je helpt organisaties bij het vastleggen van processen, beleid en structuren;

♦ Je voert interne audits uit conform de /ISO 9001:2015 norm;

♦ Je denkt mee op allerlei andere onderwerpen zoals: Procesoptimalisatie, strategievorming, rapportages etc.

 

Waarmee jij ons verder brengt
Jij bent als Adviseur Kwaliteitsmanagement een echte natuurfreak, bewust van wat er speelt op het gebied van klimaat en de noodzaak voelt om hierin je steentje bij te dragen. Met jouw achtergrond als Adviseur Kwaliteitsmanagement weet jij als geen ander waar te beginnen en structuur aan te brengen in de organisatie. Met je enthousiaste houding weet je de klant te enthousiasmeren om ze uiteindelijk met een goed gevoel en resultaat achter te laten.

 

Jij bent

♦ Iemand met gedegen kennis en ervaring op het gebied van de ISO 9001:2015 norm;

♦ Flexibel;

♦ Natuurliefhebber;

♦ Een prettig persoon om mee samen te werken;

♦ Sociaal, betrokken en sparringpartner;

♦ 4 uur per week inzetbaar op vrijwillig basis.

 

Wat wij bieden
Als Adviseur Kwaliteitsmanagement bij Knowledge For Nature draag jij bij aan een betere wereld. Maar dat is niet het enige!

♦ Jij maakt het verschil door jouw kennis in te zetten om kleine en grote (natuur)projecten te ondersteunen;

♦ Tegelijkertijd bouw jij aan je netwerk;

♦ Kun je gebruik maken van de exclusieve uitjes en excursies die ons worden aangeboden door de verschillende natuurbeschermingsorganisaties zoals Natuurmonumenten en de Waddenvereniging;

♦ Je krijgt een training in Scienta, een softwarepakket voor kwaliteits-, proces en informatiemanagement;

♦ Je werkt samen met natuurbeschermingsorganisaties aan een eigen project om de natuur te beschermen! Je krijgt daarmee ook inzichten in de wereld achter de natuurbescherming.

Sollicteer nu
Ben je enthousiast geworden of heb je vragen?
Neem contact met Werner Bijlsma 0628251523 of mail naar w.bijlsma@knowledgefornature.nl