Result Mediation ISO 9001 gecertificeerd

januari 26, 2023

Eind vorig jaar zijn we gestart met een mooie samenwerking met Result Mediation, het grootste mediation kantoor in Nederland. Wij begeleidden hen bij het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem en zij steunen ons met donaties bij het beschermen van de natuur. En niet zonder succes! In november van 2022 heeft Kiwa N.V. Result Mediation ISO 9001 gecertificeerd!

Een prettige en succesvolle samenwerking

In 2022 hebben we Result Mediation begeleid bij het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem. Eén die voldoet aan de ISO 9001:2015 norm. Deze begeleiding richtte zich o.a. op het beschrijven van processen, maar ook het inrichten van een (strategische) PDCA cyclus. Verder hebben we de interne audit uitgevoerd en ook ondersteund bij de directiebeoordeling. En zo hebben we samen het kwaliteitsmanagementsysteem goed neergezet.

En uiteindelijk dus met resultaat. In oktober van 2022 is Result Mediation door een externe audit van Kiwa getoetst op de ISO 9001 norm. En dus met succes. In november van 2022 heeft Kiwa Result Mediation ISO 9001 gecertificeerd.

We kijken terug op een hele prettige samenwerking, waardoor het soepel traject was. Result Mediation beschikt over zeer kundige en enthousiaste mensen. Mensen waar het continue verbeteren in het bloed zit. En waar we bovenal heel prettig mee hebben samengewerkt.

In ruil voor onze ondersteuning, hebben we een mooi bedrag aan donaties ontvangen van Result Mediation. Met alle ontvangen donaties gaan we samen met de Waddenvereniging en Natuurmonumenten de natuur in Nederland beschermen. Kijk op onze projectenpagina voor een paar mooie voorbeelden. Het is hoe dan ook weer een mooi voorbeeld van hoe wij organisaties helpen beter te worden en we gelijktijdig de natuur beschermen; win-win-win.

Een verdere samenwerking

Ook komend jaar blijven we samenwerking met Result Mediation. We gaan onder andere de interne audits afnemen. Tevens gaan we ondersteunen bij de directiebeoordeling. Op deze manier blijven we verbonden aan de organisatie en hopen we hun kwaliteitsmanagementsysteem verder te verbeteren.

Heb je zelf ook behoefte aan ondersteuning op het gebied van kwaliteitsmanagement? En wil je gelijktijdig de natuur in Nederland beschermen? Neem dan contact met ons op!