Interne audit ISO 9001:2015 bij Onderwijsgroep Noordwest-Holland

juli 7, 2022

In de maand mei hebben we voor de Onderwijsgroep Noordwest-Holland en dan de afdeling Bedrijfsopleidingen een interne audit uitgevoerd over het kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 9001:2015. Een hele leuke ervaring waarbij vooral de betrokkenheid van de medewerkers bij het thema kwaliteit in positieve zin opviel. En dit leverde ook weer een mooie bijdrage op aan het beschermen van de natuur.

Onderwijsgroep Noordwest-Holland, afdeling Bedrijfsopleidingen, ontwikkelt en organiseert opleidingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. De afdeling zorgt voor de uitvoering van het scholingsaanbod en staat borg voor de kwaliteit. De organisatie levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het thema leven lang leren.

De afdeling Bedrijfsopleidingen is ISO 9001:2015 gecertificeerd, maar zocht dit jaar een externe partij om de interne audit voor de ISO 9001:2015 uit te voeren. Via google zijn ze bij ons terecht gekomen en daar waren we uiteraard erg blij mee. Vooral het deel dat de volledige opbrengst naar het beschermen van de natuur gaat, sprak enorm aan.

Uiteindelijk hebben we in mei de interne audit uitgevoerd en in juni het auditrapport opgeleverd. De samenwerking is van beide kanten erg goed bevallen en onze dienstverlening werd beoordeeld met een 10! Deze blijk van waardering, de hele prettige samenwerking, de prachtige organisatie en de bijdrage die ze leveren voor het beschermen van de natuur worden door ons enorm gewaardeerd.

De donatie die wij van de Onderwijsgroep ontvangen investeren voor 100% in het beschermen van de natuur! Lees op de pagina ‘beschermen van natuur‘ meer over hoe wij de donaties inzetten voor het beschermen van de natuur!

Mocht uw organisatie worstelen met auditcapaciteit of wilt u dat een externe partij een keer meekijkt met uw kwaliteitsmanagementsysteem, neem dan gerust contact met ons op.