Project bescherming Amazonegebied afgesloten op €2.645,00.

november 6, 2019

Al sinds de oprichting van de stichting hebben we het Wereld Natuur Fonds gesteund in haar missie om het Amazonegebied te steunen. Een heel waardevol project, omdat het Amazonegebied onder grote druk staat. Toch hebben we besloten de steun voor het project voor nu te af te ronden.

Naast het Wereld Natuur Fonds steunen we ook The Great Plains Foundation en Natuurmonumenten. Om meer effect te hebben met jullie donaties, hebben we besloten meer focus aan te brengen. Daarom gaan we van drie projecten terug naar twee. We hebben dus gekozen de steun voor het Wereld Natuur Fonds voorlopig stop te zetten. De reden is dat we voor ons gevoel meer waardering krijgen en voldoening halen uit de andere projecten. We worden in ieder geval meer persoonlijk betrokken bij de resultaten en dat is voor ons erg belangrijk, ook in ons verhaal naar onze donateurs.

Mochten we als stichting gaan groeien, dan zullen we zeker onze aandacht weer gaan verleggen naar Zuid Amerika. We willen ook iedereen aanmoedigen om vooral wel te blijven doneren aan het Wereld Natuur Fonds in haar strijd de prachtige natuur daar te beschermen.

We zijn in ieder geval erg blij met de bijdrage die we hebben kunnen leveren. In totaal hebben we €2.645 opgehaald en daar zijn we heel trots op! We willen jullie hiervoor nog ontzettend bedanken!