Onze eerste opdracht: Ufkes helpen een verbeterorganisatie te worden!

februari 8, 2017

 

Als Stichting zijn we afhankelijk van donaties om wereldwijd bedreigde diersoorten te kunnen helpen. Hoewel we ook gesteund worden door een aantal fantastische donateurs, proberen we ook fondsen te verwerven door het aanbieden van coaching en advies. In ruil voor onze steun, vragen wij dan een donatie aan de stichting om bedreigde diersoorten van uitsterven te behoeden.

 

12849636214_d7cad2cfe5_h

 

Opdracht

We kunnen vandaag vol trots vertellen dat we onze eerste opdracht binnen hebben! We gaan Ufkes in Apeldoorn adviseren bij het ontwikkelen en neerzetten van een verbeterorganisatie. Ufkes is in heel Nederland actief in het ontwikkelen en realiseren van woningbouw en utiliteitswerken. Het bedrijf heeft hierbij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

 

Naar de toekomst toe wil Ufkes een echte (LEAN) verbeterorganisatie worden. Samen met de medewerkers willen ze verbeteringen doorvoeren in de bedrijfsprocessen om samen met de klant nog succesvoller te worden. Dit is echter een intensief en complex traject, waarbij ze op zoek zijn een stuk kennis en ervaring die ze kan helpen om deze stap te zetten. Wij gaan ze hierbij helpen.

 

Ufkes was enthousiast over ons initiatief en wil graag samenwerken om als organisatie te groeien en bij te dragen aan een mooiere en betere wereld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *