€1.040,00 gedoneerd over 2017, ontzettend bedankt!

januari 7, 2018

Hallo allemaal,

2017 was het jaar dat we daadwerkelijk zijn begonnen met onze stichting. We hadden een hoge ambitie, die we helaas nog niet hebben weten te realiseren. Maar desondanks was het een prachtig jaar. Over 2017 hebben we in totaal €1.040,00 gedoneerd aan twee projecten;
– €520,00 aan het Wereld Natuur Fonds ten behoeve van het beschermen van het Amazonegebied,
– €520,00 aan The Great Plains Foundation voor het beschermen van de neushoorn in Zuid Afrika en Botswana.
We hebben ontzettend veel waardering gekregen vanuit deze organisaties voor onze inzet. Dat voelt heel erg fijn.

Voor komend jaar hanteren we doelstellingen die we voor 2017 hebben vastgesteld. We zullen nog harder werken om deze te realiseren. In februari publiceren we ons jaarverslag. Dan zullen we verder ingaan op onze resultaten van 2017 en doelstelling en strategie voor 2018.

De vooruitzichten zijn in ieder geval goed. We beginnen in Q1 van 2018 weer bij Ufkes voor deel 2 van ons project. Ook zijn we met twee andere bedrijven in gesprek om te kijken of we een samenwerking kunnen starten. Daarover in de loop van deze maand meer nieuws.

We willen iedereen ontzettend bedanken voor de steun, belangstelling en tips! Vooral de donateurs hebben een enorme bijdrage geleverd aan het beschermen van de natuur in Zuid Amerika en Afrika. We hopen dat we lang op jullie steun kunnen blijven rekenen.

Heel erg bedankt en we wensen jullie allemaal een gelukkig en gezond 2018 toe!

Met vriendelijke groet,
Ilse Bijlsma-van Weelden en Werner Bijlsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *