Trainingen en Advies

Samen succesvol voor de natuur, dat is ons motto. In ruil voor uw steun bij het beschermen van de natuur, help ik u en uw organisatie zich verder te ontwikkelen. Ik help u graag met de volgende thema's:

♦   Leiderschap.

♦   Kwaliteitsmanagement (ISO 9001).

♦   Business Process Management.

Ik ben eveneens te boeken als gastspreker om te vertellen bovenstaande thema's of over het belang van het beschermen van de natuur.

Doordat we dit doen naast ons betaalde werk, kunnen we 100% van de ontvangen donaties inzetten voor het beschermen van de natuur.

Hoe kan ik u en uw organisatie helpen?

Onderstaand vind u een overzicht van de diensten die ik aanbied om u en uw organisatie verder te helpen. Ik doe het werk voor de stichting naast mijn betaalde werk en ben daardoor beschikbaar tot ongeveer 10-12 uur per week. Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar w.bijlsma@knowledgefornature.nl of bel me op: 06 28 25 15 23.

Vind hier meer informatie over de coach/adviseur Werner Bijlsma.

In verband met de Coronamaatregelen vinden onze werkzaamheden zoveel mogelijk op afstand plaats.

 

Advies bij behalen ISO 9001:2015 certificaat

Hulp nodig bij het behalen van uw ISO 9001:2015 certificaat? En dan geen uitgebreide handboeken, maar een praktisch en waardevol kwaliteits-managementsysteem? Ik kan u hierbij helpen.

Donatie: €50,00 per uur

Meer informatie

Uitvoeren interne audits ISO 9001:2015

Hecht u veel waarde aan kwaliteit en uw ISO 9001:2015 certificaat, maar ontbreekt het u aan tijd en capaciteit om interne audits uit te voeren? Als gecertificeerd intern auditor kan ik u helpen.

Donatie: €50,00 per uur

Meer informatie

Training Business Process Management

Wat is proces management? Hoe beschrijf ik processen? En waarom is dit belangrijk? Tijdens deze training leg ik me veel praktijkvoorbeelden uit wat procesmanagent is en hoe u het toepast.

Donatie: €399,00

Meer informatie

Ondersteuning bij de implementatie van Scienta

Werkt u met de digitale kennisbank Scienta, maar weet u niet precies hoe u het maximale uit het systeem kunt halen voor uw organisatie en uw medewerkers? Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Donatie: €50,00 per uur

Meer informatie

Lezing: de biologische holocaust

Op zoek naar een gastspreker? Iemand die humor kan combineren met een krachtige boodschap over de noodzaak van natuurbescherming? En dat binnen een half uur? Neem dan contact met ons op.

Donatie: Gratis, maar doneren mag.

Meer informatie

Advies bij verbeteren bedrijfsprocessen

Worstelt u met het verbeteren van uw bedrijfsprocessen? Met behulp van LEAN six sigma help ik u en uw organisatie met het gestructureerd en zichtbaar verbeteren van processen. Samen succesvol voor de natuur.

Donatie: €50,00 per uur

Meer informatie

Hulp bij beschrijven processen

Hulp nodig met het beschrijven van uw processen? Bijvoorbeeld voor de ISO 9001:2015 certificering? Of om uw medewerkers meer inzichten te geven in taken en verantwoordelijkheden? Ik help u graag!

Donatie: €50,00 per uur

Meer informatie

Onze opdrachtgevers

Hieronder een overzicht van onze opdrachtgevers die door het afnemen van onze diensten een bijdrage hebben geleverd aan het beschermen van de natuur. Met hen waren we 'samen succesvol voor de natuur'.