Coaching en Advies

Samen succesvol voor de natuur, dat is ons motto. In ruil voor uw steun bij het beschermen van de natuur, help ik u en uw organisatie zich verder te ontwikkelen. Ik help u graag met de volgende thema's:

♦   Leiderschap

♦   Business Process Management.

Ik ben eveneens te boeken als gastspreker om te vertellen bovenstaande thema's of over het belang van het beschermen van de natuur.

100% van de donaties die wij ontvangen voor onze diensten gaat naar projecten die zich inzetten voor het beschermen van de natuur.

 

 

Hoe kan ik u en uw organisatie helpen?

Onderstaand vind u een overzicht van de diensten die ik aanbied om u en uw organisatie verder te helpen. Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar coachingenadvies@knowledgefornature.nl of bel me op: 06 28 25 15 23.

Vind hier meer informatie over de coach/adviseur Werner Bijlsma.

In verband met de Coronamaatregelen vinden onze werkzaamheden zoveel mogelijk op afstand plaats.

 

Coaching in leiderschap

Goed leiderschap maakt het verschil voor organisaties. Maar hoe wordt je een gewaardeerd leider en maak je teams beter? In 7 sessies geef ik je interessante theoretische en praktische inzichten

Donatie: €950,00

Meer informatie

Training Business Process Management

Wat is proces management? Hoe beschrijf ik processen? En waarom is dit belangrijk? Tijdens deze training leg ik me veel praktijkvoorbeelden uit wat procesmanagent is en hoe u het toepast.

Donatie: €750,00

Meer informatie

Hulp bij beschrijven processen

Hulp nodig met het beschrijven van uw processen? Bijvoorbeeld voor de ISO 9001:2015 certificering? Of om uw medewerkers meer inzichten te geven in taken en verantwoordelijkheden? Ik help u graag!

Donatie: €50,00 per uur

Meer informatie

Advies bij verbeteren bedrijfsprocessen

Worstelt u met het verbeteren van uw bedrijfsprocessen? Met behulp van LEAN six sigma help ik u en uw organisatie met het gestructureerd en zichtbaar verbeteren van processen.

Donatie: €50,00 per uur

Meer informatie

Lezing: de biologische holocaust

Op zoek naar een gastspreker? Iemand die humor kan combineren met een krachtige boodschap over de noodzaak van natuurbescherming? En dat binnen een half uur? Neem dan contact met ons op.

Donatie: €100,00

Meer informatie

Advies bij behalen ISO 9001:2015 certificaat

Hulp nodig bij het behalen van uw ISO 9001:2015 certificaat? En dan geen uitgebreide handboeken, maar een praktisch en waardevol kwaliteits-managementsysteem? Ik kan u hierbij helpen.

Donatie: €50,00 per uur

Meer informatie volgt.

Uitvoeren interne audits ISO 9001:2015

Hecht u veel waarde aan kwaliteit en uw ISO 9001:2015 certificaat, maar ontbreekt het u aan tijd en capaciteit om interne audits uit te voeren? Als gecertificeerd intern auditor kan ik u helpen.

Donatie: €50,00 per uur

Meer informatie volgt.

Ondersteuning bij de implementatie van Scienta

Werkt u met de digitale kennisbank Scienta, maar weet u niet precies hoe u het maximale uit het systeem kunt halen voor uw organisatie en uw medewerkers? Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Donatie: €50,00 per uur

Meer informatie volgt.

Onze opdrachtgevers

Hieronder een overzicht van onze opdrachtgevers die door het afnemen van onze diensten een bijdrage hebben geleverd aan het beschermen van de natuur. Met hen waren we 'samen succesvol voor de natuur'.