Mooie opdracht bij Croonwolter&dros: coaching in leiderschap

augustus 14, 2019

Nadat we eerder al samenwerkten met Ufkes Apeldoorn, bol.com en Autismehuis, zijn we ontzettend blij met onze nieuwe opdracht; coaching in leiderschap bij Croonwolter&dros.

Bij Croonwolter&dros gaan we een talentvolle deskundige manager coaching in het thema leiderschap. We kijken hierbij eerst naar de theoretische kant van leiderschap. Denk aan de 5 levels op leadership van John C. Maxwell en de leiderschapsstijlen van Goleman.

Na de theoretische kant, zullen we ook stilstaan bij de meer praktische kant van leidinggeven. Hierbij valt te denken aan het voeren van beoordelingsgesprekken, persoonlijke ontwikkeling, maar ook een stuk besturing van de afdeling.

Voor deze opdracht krijgen we een mooie bijdrage die we gaan gebruiken om de natuur in Nederland, maar ook in Afrika en Zuid Amerika te beschermen. Met Natuurmonumenten kijken we momenteel naar een mooi project in Nederland, hierover volgt later meer informatie. Dit project zal een mooie donatie krijgen door deze opdracht bij Croonwolter&dros.