€1.000 euro gedoneerd voor de insecten in Nederland

december 7, 2018

Onlangs kondigden wij onze samenwerking aan met Natuurmonumenten om insecten in Nederland te beschermen. We waren op zoek naar €1.000,00 om een boomgaard in Lochem te voorzien van bloemzaad om volgend jaar een bloemenzee voor insecten te creëren. Dat is gelukt!

 

In korte tijd hebben we met onze donateurs €1.000,00 binnen weten te halen. Hier zijn we iedereen ontzettend dankbaar voor! We hebben dit niet alleen te danken aan onze zakelijke relaties, maar ook aan onze trouwe particuliere volgers.

 

Met deze €1.000,00 hebben de complete boomgaard op landgoed Velhorst weten te voorzien van bloemzaad. Deze moeten volgend jaar ontkiemen en steun bieden aan de insecten in de omgeving. We hebben niet alleen geld gedoneerd, maar zijn ook zelf wezen helpen met het inzaaien. En het resultaat mocht er zijn!

 

Hoewel Natuurmonumenten erg blij is met onze bijdrage (zowel financieel als actief), zijn we Natuurmonumenten ook erg dankbaar. We hebben een ontzettend leuke en leerzame dag gehad. Het is daarbij ontzettend leuk om ook zelf mee te mogen helpen. Een speciale dank voor onze gastheer in Lochem, Maarten Vos!

 

Er valt echter nog veel te doen om insecten verder te helpen. We willen daarom met Natuurmonumenten kijken naar nieuwe mogelijkheden om insecten te beschermen. We hopen binnenkort met een mooi nieuw project te komen.

 

Nogmaals veel bedankt voor alle steun en waardering en tot snel!

 

Ilse van Weelden en Werner Bijlsma