Samen succesvol voor de natuur

Stop het uitsterven van diersoorten Sinds het uitsterven van de dinosauriërs is er geen periode geweest waarin er zoveel diersoorten op aarde uitstierven als nu. Helaas speelt de mens hierin een grote rol.

Help ons dit een halt toe te roepen. In ruil voor uw donatie, helpen wij uw organisatie verder door coaching en advies in;      

♦ Leiderschap      

♦ Procesmanagement  

♦ Kwaliteitsmanagement (ISO 9001)

Uw donatie gaat voor 100% naar projecten om de natuur in Nederland en daarbuiten te beschermen.

logomakr_6bgshs

logomakr_9wzlcn

logomakr_3ldw18

Coaching en advies

In ruil voor uw donatie help ik u graag bij het ontwikkelen van uw mensen en organisatie. U kunt bij mij terecht voor coaching, training en advies op het gebied van; leiderschap en Business Process Management. Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor het geven van lezingen over het belang van het beschermen van de natuur.

Coaching in leiderschap

Goed leiderschap maakt of breekt organisaties. Maar hoe hoe word jij die gewaardeerde leider? Hoe creëer je een gemotiveerd team dat zich continue verbetert? Ik help je graag met deze uitdaging.

Advies in procesmanagement

Elke organisatie hangt met processen aan elkaar. Een goede beheersing van deze processen is daarom cruciaal. Ik help u graag met het behapbaar inrichten of ontwikkelen van procesmanagement.

Lezing over natuurbescherming

Een beroemde bioloog beschreef de tijd van nu als een 'biologische holocaust'. Met lezingen informeer ik mijn publiek over de huidige staat van de natuur en het belang van natuurbescherming.

Projecten

Met uw donatie steunt Stichting Knowledge for Nature deze projecten die zich inzetten voor het beschermen van de natuur. Samen willen we een leefbare en groene wereld achterlaten voor toekomstige generaties. Wij steunen de volgende projecten.

Great Plains Foundation - In Zuid Afrika worden nog steeds veel neushoorns gedood door stropers. Great Plains Foundation verhuist neushoorns van Zuid Afrika naar Botswana om het leefgebied te vergroten en ze tegen stropers te beschermen.

Natuurmonumenten - Met bijen en andere de insecten in Nederland gaat het slecht. Zo neemt het aantal wilde bijen in rap tempo af. Sommige soorten zijn al uitgestorven. Met Natuurmonumenten werken we aan het behoud van insecten.

Totaal gedoneerd aan projecten: €23.538,16

Lees alles over de projecten die we steunen

Nieuws

Het laatste nieuws over onze stichting, de natuur en blogs over inzichten uit het bedrijfsleven. Bekijk onze nieuwspagina voor al het nieuws.

 

Twee sierlijke cheeta's
31 juli 2017 / Diersoort uitgelicht

Diersoort uitgelicht: het jachtluipaard (juli)

Deze keer gaan we terug naar Afrika en bekijken we één van mijn favoriete dieren; het jachtluipaard of de cheetah....
Read More
17 juli 2017 / Diersoort uitgelicht

Diersoort uitgelicht: de Karetschildpad (juni)

We hebben inmiddels diverse bedreigde diersoorten beschreven, maar we zijn nog niet de zee in geweest. Vandaar doen we dat...
Read More
18 juni 2017 / Diersoort uitgelicht

Diersoort uitgelicht: de Californische condor (mei)

Niet het meest bekende dier uit deze reeks, maar wel een hele bijzondere; de Condor. In deze reeks kijken we...
Read More
1 11 12 13 14 15 17